ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Είναι απόφοιτος του τμήματος φυσικοθεραπείας του ΑΤΕΙ Θεσσσαλονίκης. Από το 2007 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας αναλαμβάνοντας ασθενείς με νευρολογικές και μυοσκελετικές παθήσεις. Παράλληλα από το 2009 έως το 2014 εργάσθηκε ως εξωτερικός συνεργάτης στη Euromedica Κεντρική Κλινική αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία επάνω στην αποκατάσταση ασθενών μετά από αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, αγγειακή άννοια, νόσο Parkinson, Παρκινσονισμό, στη μετεγχειρητική αποκατάσταση ασθενών με ολική αρθροπλαστική γόνατος και ισχίου, καθώς και στη διαχείριση των ασθενών με κάταγμα (συντηρητική ή χειρουργική θεραπεία).

Η κλινική του εξιδείκευση αφορά τις νευρολογικές – μυοσκελετικές παθήσεις. Η μεταπτυχιακή του εκπαίδευση περιλαμβάνει την πιστοποιημένη εξειδίκευση στην αξιολόγηση και αποκατάσταση των ενηλίκων με νευρολογικό πρόβλημα με τη μέθοδο Bobath, στην αποκατάσταση μυοπεριτοναϊκών δυσλειτουργιών (ΙΜΤΤ myofascial trigger point therapy) και στη θεραπευτική άσκηση με τις μεθόδους Clinical Pilates και Pilates Fisios.

Η μεταπτυχιακή του εκπαίδευση και εξειδίκευση περιλαμβάνει επίσης τα σεμινάρια:
√  Medical taping concept
√  Manual Lypmh Drainage and bandaging ad modum Vodder
√  Θεραπεία με μαγνητικό διεγέρτη
√  Θεραπεία με εσπασμένα κρουστικά κύματα
√  The Problem – Solving Approach to Respiratory Care
√  Functional Assessment of the Lower Limbs – Insoles customization
√  Υπερηχογραφία Μυοσκελετικού συστήματος
√  Myofasziale Triggerpunkt – Therapie IMTT
√  Γενικές ενδείξεις θεραπείας κρουστικών κυμάτων και
    Μυοπεριτοναϊκός πόνος – Βασική εκπαίδευση και εξελίξεις
√  Introduction to Dynamic taping course
√  Kinetic flossing

ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

φυσιοθεραπεια,υπηρεσίες φυσιοθεραπειας,φυσιοθεραπεια θεσσαλονικη,φυσιοθεραπευτης θεσσαλόνικη,φυσιοθεραπευτης κοντα μου,καλυτερος φυσιοθεραπευτης θεσσαλονικη,Ορθοπαιδική Αποκατάσταση,νευρολογικη αποκατασταση,φυσιοθεραπεια για αθλητες,αθλητικη αποκατασταση,φυσιοθεραπεια στο σπιτι

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Είναι να φτάσουμε τον ασθενή στο υψηλότερο επίπεδο αποκατάστασης
Η προσέγγιση χωρίζεται σε δύο μέρη. 
Το πρώτο μέρος αφορά την ενδελεχή και έγκυρη αξιολόγηση. Αυτή είναι που θα καθορίσει τον ρυθμό και τη διάρκεια της θεραπείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότερες παθήσεις χρειάζονται παρακολούθηση για ένα με ενάμιση μήνα. 
Το δεύτερο μέρος αφορά την παρέμβαση, η οποία γίνεται μέσω εξιδεικευμένων τεχνικών και σύγχρονων μηχανημάτων, κάτι που επιτρέπει την αποκατάσταση με τις λιγότερο δυνατές συνεδρίες.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ